Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Gogosi cu iaurt
Ingrediente: Un borcan cu iaurt, 2 oua, 5 linguri zahar tos, 500 g faina, o lingura ulei, un praf de copt, zahar vanilat, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se cerne faina intr-un vas, ...
Gogosi dulci din cartofi
Ingrediente: 500 g cartofi fierti, sare, 1 ou, 1 lingura zahar, 1 lingura ulei, 20 g drojdie, 1 lingura lapte, cca. 250 g faina, ulei pentru prajit, 2 pliculete zahar vanilat. Mod de ...
Bile umplute cu prune
Ingrediente: 125 ml lapte semidegresat, 0.5 gr de drojdie, 125 gr zahar, 40 gr unt, 300 gr faina, un varf de cutit de sare, 1 ou, 750 gr de prune, 60 gr de miere de flori, 50 gr smantana, ...
Batoane cu nuci
Ingrediente: Pentru aluat : 250g zahar pudra, 250g nuci macinate, 2 linguri de faina, 3 galbenusuri, 1 lingurita rasa de scortisoara, 1 varf de cutit cuisoare pisate, coaja rasa si zeama de ...
Gogosi pripite (fara drojdie)
Ingrediente: 4 oua, 2 pahare apa (lapte), 1 1/2 lingura unt, 2 pahare faina, 2-3 linguri zahar (dupa gust), zeama de la 1/2 lamaie, 1 praf de sare, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se ...
Albinita
Ingrediente: Blatul: 400g faina, 1 ou, 150g zahar, 30g unt (nesarat), 2 linguri miere de albine (incalzita), 2 1/2 linguri lapte, 1 lingurita bicarbonat. Crema: 170g unt (nesarat), 1 plic ...
Negresa clasica
Ingrediente: Pentru blat: 4 galbenusuri, 250 gr zahar, 100 gr unt, 250 gr faina, 3 linguri cacao, 1 praf de copt, 200 ml lapte. Pentru bezea:4 albusuri, 250 gr zahar. Pentru glazura: 3 ...
Gogosi cu cascaval
Ingrediente: 200 g cascaval, 4 albusuri, pesmet, ulei. Mod de preparare: albusurile se bat spuma tare, cascavalul se rade pe razatoarea mica si se amesteca cu albusurile, se formeaza ...
Afine cu crusta
Ingrediente: 500g afine proaspete, 500g mere de vara, 1 lamaie, 100g zahar tos, 1 plic zahar vanilat, 150+20g unt, 150g zahar brun (sau tos), 150g faina, 20g frisca nebatuta. Mod de ...
Batoane cu rom
Ingrediente: Pentru aluat: 120 g zahar pudra, 200 g faina, 125 g unt moale, 1 varf de cutit sare, 30 g cacao, 2 linguri apa. In plus: 3 oua, 240 g zahar, 100 ml rom, 125 g migdale macinate. ...
Baclava cu portocale
Ingrediente: 225 g migdale sau nuci oparite, 175 g caise uscate taiate in sferturi, 2 portocale (coaja rasa si feliile), 200 g zahar tos, 9 foi de aluat foetaj, 125 g unt topit, 125 ml suc ...
Prajitura cu Capsuni
Ingrediente: iaurt 250 gr, doua oua, zahar100 gr, unt 50 gr, faina 125 gr, gris 125 gr, o jumatate de pachetel de praf de copt, trei linguri cu dulceata de capsuni, frisca 1/4 kg, capsuni ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare ReteteleCulinare.ro
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2015 ReteteleCulinare.ro