Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Alba ca zapada
Ingrediente: Aluat: 2 oua, 9 linguri zahar, 9 linguri lapte, 9 linguri ulei, 3 pliculete zahar vanilat, sare, 1/2 lingurita amoniac. Crema: o cana lapte fiert, 6 linguri faina, 1 1/2 cana ...
Chec cu ananas
Ingrediente: 8 oua, 150 g faina, 150 g zahar, 150 ml ulei, 100 ml smantana, 1 plic praf de copt, 50 g stafide, 1 compot ananas. Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana se ...
Prajitura zebra cu branza
Ingrediente: 125 g margarina sau unt, 300 g faina alba, 50 g. zahar, 1 ou, 1 lingurita praf de copt. Ingrediente ptr. umplutura: 125 g margarina sau unt, 5 oua, 250 g zahar, 750 g ...
Placinta cu Cirese
Ingrediente: faina 400 gr, lapte 200 ml, doua galbenusuri, jumatate de cubulet de drojdie, trei linguri de zahar, unt 150 gr, un pliculet cu zahar vanilat, cirese 1kg, o lingura de pesmet, ...
Batoane de branza cu ciocolata
Ingrediente: 500 g branza de vaci, 3 linguri zahar,1/2 lingurita esenta vanilie, 200 ml smantana dulce, 1 pachet pudra de gelatina, 1 lingurita coaja rasa de lamaie, ciocolata cu lapte. Mod ...
Baclava cu lamaie
Ingrediente: 1/2 kg nuci macinate, 1 pachet foi placinta, ulei, zahar, zahar vanilat, o lamaie. Mod de preparare: Se unge tava de aragaz cu ulei. Se asaza prima foaie de placinta si se ...
Inghetata cu invelis crocant de zmeura
Ingrediente: 350g zmeura,3 oua, 100g zahar golden caster, 300ml smantana dulce, 2 bezele rupte in bucati mici.Mod de preparare: Se paseaza 150g de zmeura, se trec printr-o sita intr-un bol, ...
Cheesecake cu zmeura
Ingrediente: 12 biscuiti digestivi, 50 g unt topit, 1 lingura miere, 500 g branza ricotta, 3 oua, 175 g zahar tos, coaja rasa de la o lamaie, 2 lingurite esenta de vanilie, 200 g smantana ...
Cozonac cu rahat si caise
Ingrediente: 500 g faina, 1 cub de drojdie, 200 ml lapte, 75 g zahar, putina sare, 100 g unt, 1 ou, 200 g rahat, 150 g caise uscate, 1 lingurita coaja rasa de lamaie, 2 linguri lapte pentru ...
Papanasi cu branza prajiti
Ingrediente: 2 oua, 4 linguri faina, 6 linguri gris de grau, 400 g branza de vaci dulce, 50 g smantana, dulceata de mure sau de fructe de padure, 500 ml ulei, putina sare. Mod de ...
Tiramisu cu ciocolata
Ingrediente: noua oua, 10 linguri de zahar, trei linguri de cacao, o lingura de faina, trei de pesmet, 200 grame crema mascarpone, cafea (100 ml apa, sase linguri de cafea, doua lingurite ...
Batoane cu nuci si curmale
Ingrediente: 60g unt, 175g zahar pudra, 2 oua, 80g de faina, 1 varf de cutit de praf de copt, 1 varf de cutit de sare, 200g curmale tocate marunt, 150g nuci tocate, 1 pachet zahar vanilat. ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2014 ReteteleCulinare.ro