Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Cozonac de malai
Ingrediente: 1 1/2 cana de faina, 3 lingurite de praf de copt, 1 lingurita sare, 1 cana malai grisat, 2 linguri zahar praf, 2 oua batute, 1 1/2 cana lapte, 1/4 cana untdelemn, 50 g unt ...
Cheesecake cu zmeura
Ingrediente: 12 biscuiti digestivi, 50 g unt topit, 1 lingura miere, 500 g branza ricotta, 3 oua, 175 g zahar tos, coaja rasa de la o lamaie, 2 lingurite esenta de vanilie, 200 g smantana ...
Prajitura cu visine
Ingrediente: 6 oua, 150 gr zahar, 30 ml ulei, 1 praf de copt , 150 gr faina, visine , zahar vanilat. Mod de preparare: Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile care au ...
Prajitura Jerbo
Ingrediente: 20 linguri faina, 250 g margarina, 2 linguri zahar, 1 ou, 100 g lapte, 1 lingura drojdie, 3 galbenusuri, 500 g gem de caise, 8 linguri nuca macinata. Mod de preparare: Se ...
Prajitura cu branza si lamaie
Ingrediente: 275 g zahar, 50 g unt, 50 g faina, 1/2 lingurita praf de copt, 5 oua mari, 450 g branza de vaci, 40 g faina, coaja rasa de la o lamaie, 3 linguri zeama de lamaie, 150 ml ...
Cozonac bucovinean
Ingrediente: 1 kg faina, 50 g drojdie de bere, 280 g zahar, 260 g unt, 3 oua, 5 galbenusuri de ou, 200 g smantana, 175 ml lapte, 2 plicuri zahar vanilat, 50 ml coniac, 40 g coaja rasa de ...
Clafoutis cu cirese
Ingrediente: 500 g cirese, 3 oua, 3 linguri faina, 3 linguri zahar pudra, 2 plicuri zahar vanilat, 1 lingura zahar tos, 200 ml frisca nebatuta, 200 ml lapte, 20 g unt, 2 linguri lichior de ...
Cozonac argesean
Ingrediente: 1 kg faina, 4 oua, 250 ml ulei, 250 ml lapte, 300 g zahar, 50 g drojdie, un varf de sare, 100 g zahar, 100 g miez de nuca, o lingurita cacao, stafide, rahat, esente, coaja de ...
Prajitura cu mere aromata
Ingrediente: 3 oua, o cana zahar, 1/2 cana ulei, o cana jumatate faina, bicarbonat, mirodenii, 1/2 cana sifon(apa minerala). Mod de preparare: Se curata merele de coaja, se taie jumatati, ...
Papanasi din mere cu drojdie
Ingrediente: 4 mere, 2 pahare lapte, 25 g drojdie, 3 linguri zahar, 3 linguri unt, 1 pahar ulei, 1/2 kg faina, zahar vanilat, 2 oua, putina sare. Mod de preparare: Se dizolva drojdia in ...
Tiramisu cu visine
Ingrediente: 200 g piscoturi, 1 cana visine fara samburi, 200 ml smantana pentru frisca, 200 g mascarpone, 2- 3 linguri zahar pudra, 200 ml cafea preparata, cacao. Mod de preparare: Pentru ...
Cheesecake cu caramel si nuci
Ingrediente: Crusta: 200 g biscuiti simpli sau digestivi, 50 g zahar, 115 g unt topit. Crema de branza: 1 kg crema de branza. 200 g zahar, 3 linguri faina, 5 oua (la temperatura camerei), ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare ReteteleCulinare.ro
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2015 ReteteleCulinare.ro