Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Crema crocanta de portocale
Ingrediente : 2 portocale, 2 biscuiti cu aroma de ciocolata, iaurt natural, biscuiti cu unt. Mod de Preparare : Pune biscutii intr-o punga si zdrobeste-i cu o sucitoare. Ia doua cupe si ...
Banane Mamdazi
Ingrediente: 1 ou, 2 banane, 150 ml lapte dulce, 1 zahar vanilat, 225 g faina, 1/2 praf copt, 3 linguri zagar tos, ulei, zahar pudra. Mod de preparare: Bananele se curata si se taie bucati, ...
Bilute din crema de nuci cu ciocolata
Ingrediente:400g serbet de cacao, 1/2 pachet margarina rama, 200g nuci prajite si macinate, 200g nuci prajite sfarmate cu sucitorul, esenta de rom dupa gust, ciocolata menaj. Mod de ...
Orez cu lapte
Ingrediente: 500 g orez, 1 l lapte, 3 zahar vanilat, 6-8 linguri zahar, 2 oua. Mod de preparare: Se fierbe bine orezul in apa cu sare, amestecandu-se mereu. Se stoace apa de pe orez prin ...
Poale in brau
Ingrediente: Aluat: 750 gr faina, 3 oua, 25 gr drojdie, 20 gr zahar, 1 praf de sare, 150 ml lapte, 150 gr unt. Umplutura: branza de vaci. Mod de preparare: Drojdia se dizolva in laptele ...
Tarta cu cirese
Ingrediente: 400 gr. piscoturi, 2 cutii mascarpone, 3 oua, 1 plic zahar vanilat, 140 zahar, 600 gr. cirese, 200 ml. suc de portocale. Mod de preparare: Se freaca bine galbenusurile cu ...
Alba ca zapada
Ingrediente: Aluat: 2 oua, 9 linguri zahar, 9 linguri lapte, 9 linguri ulei, 3 pliculete zahar vanilat, sare, 1/2 lingurita amoniac. Crema: o cana lapte fiert, 6 linguri faina, 1 1/2 cana ...
Batoane cu nuci si curmale
Ingrediente: 60g unt, 175g zahar pudra, 2 oua, 80g de faina, 1 varf de cutit de praf de copt, 1 varf de cutit de sare, 200g curmale tocate marunt, 150g nuci tocate, 1 pachet zahar vanilat. ...
Gogosele frantuzesti cu miere si
Ingrediente: 150ml apa sau lapte, 75ml ulei, un praf de sare, 150 g faina , 3-4 oua, 100 g sirop fructe sau miere sau zahar vanilat,ulei pentru prajit,scortisoara. Mod de preparare: Se pun ...
Batoane cu rom
Ingrediente: Pentru aluat: 120 g zahar pudra, 200 g faina, 125 g unt moale, 1 varf de cutit sare, 30 g cacao, 2 linguri apa. In plus: 3 oua, 240 g zahar, 100 ml rom, 125 g migdale macinate. ...
Gogosi cu cascaval
Ingrediente: 200 g cascaval, 4 albusuri, pesmet, ulei. Mod de preparare: albusurile se bat spuma tare, cascavalul se rade pe razatoarea mica si se amesteca cu albusurile, se formeaza ...
Prajitura cu iaurt si stafide
Ingrediente: 300 ml iaurt, 200 gr zahar, 3 oua, 1 praf de copt, zahar vanilat, 10 gr stafide, 10 ml ulei, un praf sare, faina cat cuprinde. Mod de preparare: Ouale cu zaharul si iaurtul se ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2014 ReteteleCulinare.ro