Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Tarta cu capsuni
Ingrediente: Aluat: 2 oua, 100 gr margarina, 100 gr zahar, un praf de copt, faina cat cuprinde. Crema: 300 gr crema de vanilie. Decor: Capsuni si frisca.Mod de preparare Margarina se ...
Tarta cu prune si piersici
Ingrediente: 250 g prune, 4 piersici, 2 linguri zeama de lamaie, 200 g zahar pudra, 1 pachet zahar vanilat, 200 g unt sau margarina, 5 oua, sare, 200 g faina, esenta de rom. Mod de ...
Batoane cu ciocolata si alune
Ingrediente: 225 g unt moale, 100 g zahar pudra, 1 zahar vanilat, 3 galbenusuri, 2 varfuri de cutit scortisoara, 200 g faina, 40 g cacao, 1 lingurita praf de copt, 125 g alune macinate, ...
Gogosele frantuzesti cu miere si
Ingrediente: 150ml apa sau lapte, 75ml ulei, un praf de sare, 150 g faina , 3-4 oua, 100 g sirop fructe sau miere sau zahar vanilat,ulei pentru prajit,scortisoara. Mod de preparare: Se pun ...
Negrese triple de ciocolata
Ingrediente: 300 g ciocolata (nu foarte dulce) rupta in bucati, 150 ml unt pentru prajituri, 150 g zahar, 5 ml extract de vanilie, 3 oua mari, 125 ml faina, 2 ml sare, 90 g fulgi de ...
Chec cu cacao si nuca
Ingrediente: 6 oua, 6 linguri ulei, o cana zahar ( 6-8 linguri), esenta rom, 2 plicuri zahar vanilat, o cana si jumatate faina (6-10 linguri), 2 linguri cacao, 150-200 g nuci. Mod de ...
Prajitura cu Fructe
Ingrediente: trei oua, 8 linguri zahar si 8 cu lapte, o cana cu faina, ulei 5 linguri, un pliculet de praf de copt, un varf de cutit cu sare, caise sau prune aprox. jumatate de kg. Mod ...
Clatite cu branza dulce si smantana, la
Ingrediente: Pentru clatite: 2 oua, 100 ml ulei , 400 gr faina, un strop de sare si 700 ml apa minerala. Pentru umplutura : 500 gr branza de vaca, 300 ml smantana ,2 oua, 50 g stafide, ...
Inghetata cu invelis crocant de zmeura
Ingrediente: 350g zmeura,3 oua, 100g zahar golden caster, 300ml smantana dulce, 2 bezele rupte in bucati mici.Mod de preparare: Se paseaza 150g de zmeura, se trec printr-o sita intr-un bol, ...
Gogosi grecesti
Ingrediente: 2 cani apa, 1/2 cana unt, putina sare, o cana faina, 3 oua, ulei pentru prajit, miere, scortisoara. Mod de preparare: Se pune la foc apa cu untul si sarea. Cand incepe sa ...
Amandine cu prune
Ingrediente: 400 g prune (ringlote), 100 g samburi de migdale intregi, 120 g unt, 100 g zahar pudra, 2 oua. Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 grade C. Spalati si stergeti prunele, ...
Alb-negru
Ingrediente: 100g pere uscate, 30g faina, 2 linguri zahar brun, cate un praf de scortisoara sau cuisoare praf, 60g alune, 30g suc de pere. Mod de preparare: Se lasa perele la inmuiat 24 de ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2014 ReteteleCulinare.ro