Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Banane Mamdazi
Ingrediente: 1 ou, 2 banane, 150 ml lapte dulce, 1 zahar vanilat, 225 g faina, 1/2 praf copt, 3 linguri zagar tos, ulei, zahar pudra. Mod de preparare: Bananele se curata si se taie bucati, ...
Placinta cu pepene
Ingrediente: 1 pahar apa minerala, 1 pahar de zahar, 1 pahar de ulei, 1 praf de copt, un praf de sare, vanilie, faina cat cuprinde. Umplutura: 500 gr pepene (partea verde si putin din cea ...
Gris cu lapte
Ingrediente: 1 litru de lapte, 250 gr gris, 100 gr zahar, vanilie, sare, dulceata. Mod de preparare: Se pune laptele la fiert, separat in gris punem apa ca sa-l inmuiem, cand a dat laptele ...
Pesmeti cu nuci
Ingrediente: 200 g faina, 200 g nuci, 200 g zahar, 2 oua intregi, 1 galbenus, coaja rasa si zeama de la 1/2 lamaie, un praf de sare. Mod de preparare: Se face un aluat din faina, nuci ...
Tarta cu cirese
Ingrediente: 400 gr. piscoturi, 2 cutii mascarpone, 3 oua, 1 plic zahar vanilat, 140 zahar, 600 gr. cirese, 200 ml. suc de portocale. Mod de preparare: Se freaca bine galbenusurile cu ...
Coltunasi cu visine si sos
Ingrediente: 3 oua, 100 ml apa, 300-350 g faina, un praf de sare, 1 kg visine, 1 cana zahar, 50 g unt, smantana. Mod de preparare: O data ce ati spalat bine fructele, le-ati indepartat ...
Alune cu ciocolata
Ingrediente: 400g zahar, 3 linguri cacao, 7 linguri apa, 150g margarina, 4 galbenusuri, 200g faina, un praf de copt, 4 albusuri, 50g unt, 100g ciocolata menaj, o cana de alune taiate. Mod ...
Prajituri cu stafide si miere
Ingrediente: 225 g zahar, 250 g faina, 250 g unt, 50 g miere, 100 g stafide inmuiate in rom, 6 oua, un plic zahar vanilat, sare. Mod de preparare: Se ung cu unt formele mici de savarine si ...
Tiramisu cu visine
Ingrediente: 200 g piscoturi, 1 cana visine fara samburi, 200 ml smantana pentru frisca, 200 g mascarpone, 2- 3 linguri zahar pudra, 200 ml cafea preparata, cacao. Mod de preparare: Pentru ...
Tarta cu capsuni
Ingrediente: Aluat: 2 oua, 100 gr margarina, 100 gr zahar, un praf de copt, faina cat cuprinde. Crema: 300 gr crema de vanilie. Decor: Capsuni si frisca.Mod de preparare Margarina se ...
Gogosi pripite dulci
Ingrediente: 1/4 l lapte, 50 g unt, 1/4 kg faina, 1 lingura zahar, 4 galbenusuri, 200 g ulei si 100 g unt topit, sare, zahar vanilat. Mod de preparare: Se clocoteste laptele cu 50 g unt, ...
Prajitura cu mere aromata
Ingrediente: 3 oua, o cana zahar, 1/2 cana ulei, o cana jumatate faina, bicarbonat, mirodenii, 1/2 cana sifon(apa minerala). Mod de preparare: Se curata merele de coaja, se taie jumatati, ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare ReteteleCulinare.ro
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2015 ReteteleCulinare.ro