Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Orez cu lapte si gem
Ingrediente: 200 gr orez, 800 ml lapte, 2 linguri zahar, 1/2 lingurita scortisoara, 50 gr unt, 50 gr gem. Mod de preparare: Se curata orezul de impuritati, apoi se spala in 2-3 ape. Se pune ...
Tarta exotica
Ingrediente: 300 g faina, 2 galbenusuri, 100 g zahar praf, 200 g margarina Rama, 1 plic zahar vanilat, un varf cutit sare, 1 budinca vanilie Dr Oetker, 1 crema vanilie( caramel) Dr Oetker, ...
Placinta cu Cirese
Ingrediente: faina 400 gr, lapte 200 ml, doua galbenusuri, jumatate de cubulet de drojdie, trei linguri de zahar, unt 150 gr, un pliculet cu zahar vanilat, cirese 1kg, o lingura de pesmet, ...
Cozonac trandafir cu vanilie si nuci
Ingrediente: 1/2 kg faina, 5 oua, 375 g zahar, 40 g drojdie de bere, 1 pahar lapte, 1 lingura rom, un varf de cutit sare, vanilie, coaja de lamaie, 200 g nuci, 300 g unt. Mod de preparare: ...
Gogosi cu dulceata (Crafle)
Ingrediente: 500 g faina, 50 g zahar, 50 g unt, 2 oua intregi (sau 4 galbenusuri), 30 g drojdie, apox. o cana lapte (cat cere faina), 1/2 lingurita sare, vanilie, coaja de lamaie si ...
Negresa clasica
Ingrediente: Pentru blat: 4 galbenusuri, 250 gr zahar, 100 gr unt, 250 gr faina, 3 linguri cacao, 1 praf de copt, 200 ml lapte. Pentru bezea:4 albusuri, 250 gr zahar. Pentru glazura: 3 ...
Prajitura cu cirese
Ingrediente: cirese jumatate de kg, faina 50 de grame, un varf de cutit cu sare, trei linguri cu zahar, trei linguri cu zahar pudra, doua oua, lapte proaspat 300 ml, 50 gr. de unt, trei ...
Tarta cu piersici si mac
Ingrediente: Aluat: 100 g crema de branza(quark) 2 linguri lapte-am pus suc din compotul de piersici, 4 linguri ulei de fl-soarelui,50 g zahar pudra, 1 ou, 1 plic praf de copt, 250 g faina. ...
Betisoare londoneze
Ingrediente: Aluatul 250 g faina, 150 g unt, 100 g zahar pudra, 4 galbenusuri, coaja rasa si zeama de la o lamaie, 1 varf cutit sare. Glazura: 4 albusuri, 200 g zahar pudra, 1 pachet zahar ...
Bezele cu alune si ciocolata
Ingrediente: 4 albusuri, 250 g zahar pudra, 250 g alune, 40 g ciocolata amaruie, 1 varf de cutit scortisoara pisata. Mod de preparare: Albusul se bate spuma cu telul cateva minute. Se ...
Prajitura pufoasa cu budinca
Ingrediente: Ingrediente blat: 4 oua, 1/2 cana zahar, 1 praf de copt, 2 linguri cacao, 8 linguri faina. Ingrediente crema: 2 plicuri budinca de caramel, 6 linguri zahar, 800 ml lapte, 100 ...
Cheesecake cu zmeura
Ingrediente: 12 biscuiti digestivi, 50 g unt topit, 1 lingura miere, 500 g branza ricotta, 3 oua, 175 g zahar tos, coaja rasa de la o lamaie, 2 lingurite esenta de vanilie, 200 g smantana ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2014 ReteteleCulinare.ro