Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Cozonac argesean
Ingrediente: 1 kg faina, 4 oua, 250 ml ulei, 250 ml lapte, 300 g zahar, 50 g drojdie, un varf de sare, 100 g zahar, 100 g miez de nuca, o lingurita cacao, stafide, rahat, esente, coaja de ...
Gogosi cu dulceata (Crafle)
Ingrediente: 500 g faina, 50 g zahar, 50 g unt, 2 oua intregi (sau 4 galbenusuri), 30 g drojdie, apox. o cana lapte (cat cere faina), 1/2 lingurita sare, vanilie, coaja de lamaie si ...
Amandina
Ingrediente: Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 g zahar, 300 g faina, 1-2 praf de copt. Crema cacao: 250 g zahar, 350 g margarina, 50 g cacao, esenta de rom si vanilie. Glazura: 3/4 ciocolata ...
Pasta de corcoduse
Ingrediente: 2 kg corcoduse, 1 kg zahar.Mod de preparare: Se spala corcodusele, se pun apoi intr-un vas, un strat de corcoduse, unul de zahar si tot asa, ultimul fiind de zahar. Se lasa ...
Baclava cu portocale
Ingrediente: 225 g migdale sau nuci oparite, 175 g caise uscate taiate in sferturi, 2 portocale (coaja rasa si feliile), 200 g zahar tos, 9 foi de aluat foetaj, 125 g unt topit, 125 ml suc ...
Gogosi de cartofi
Ingrediente: 4 cartofi mari, 50 g drojdie, 200 g smantana, 3 galbenusuri, sare, faina cat cuprinde la framantat, 1 pahar ulei, marmelada, zahar pudra vanilat. Mod de preparare: Se coc ...
Batoane cu nuci
Ingrediente: Pentru aluat : 250g zahar pudra, 250g nuci macinate, 2 linguri de faina, 3 galbenusuri, 1 lingurita rasa de scortisoara, 1 varf de cutit cuisoare pisate, coaja rasa si zeama de ...
Batoane cu nuci si curmale
Ingrediente: 60g unt, 175g zahar pudra, 2 oua, 80g de faina, 1 varf de cutit de praf de copt, 1 varf de cutit de sare, 200g curmale tocate marunt, 150g nuci tocate, 1 pachet zahar vanilat. ...
Pesmeti cu iaurt
Ingrediente: 1 pahar iaurt sau lapte batut, 2 linguri ulei, 1 lingura zahar, vanilie, 1 lingurita de bicarbonat, un praf de sare, faina cat se cere. Mod de preparare: Se bate un pahar de ...
Gogosi cu branza
Ingrediente: 300 g faina, 150 g branza, 1 pahar lapte, 1 ou, 2 linguri zahar, 40 g drojdie, 1/2 lingurita sare. Mod de preparare: Se framanta toate la un loc si se lasa sa creasca. Se ...
Betisoare berlineze
Ingrediente: Aluatul: 170 g faina, 140 g unt, 1 galbenus, 50g zahar pudra, 1 varf de cutit sare, 100 g migdale sau nuci macinate. Glazura: 7 albusuri, 250 g zahar pudra, 1 pachet zahar ...
Tiramisu cu visine
Ingrediente: 200 g piscoturi, 1 cana visine fara samburi, 200 ml smantana pentru frisca, 200 g mascarpone, 2- 3 linguri zahar pudra, 200 ml cafea preparata, cacao. Mod de preparare: Pentru ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare ReteteleCulinare.ro
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2015 ReteteleCulinare.ro