Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Betisoare berlineze
Ingrediente: Aluatul: 170 g faina, 140 g unt, 1 galbenus, 50g zahar pudra, 1 varf de cutit sare, 100 g migdale sau nuci macinate. Glazura: 7 albusuri, 250 g zahar pudra, 1 pachet zahar ...
Crema crocanta de portocale
Ingrediente : 2 portocale, 2 biscuiti cu aroma de ciocolata, iaurt natural, biscuiti cu unt. Mod de Preparare : Pune biscutii intr-o punga si zdrobeste-i cu o sucitoare. Ia doua cupe si ...
Tiramisu cu visine
Ingrediente: 200 g piscoturi, 1 cana visine fara samburi, 200 ml smantana pentru frisca, 200 g mascarpone, 2- 3 linguri zahar pudra, 200 ml cafea preparata, cacao. Mod de preparare: Pentru ...
Prajitura Lacrimioara
Ingrediente: 200 g faina, 200 g nuci prajite macinate, 400 g zahar, 200 g unt sau margarina, 6 oua, 2 linguri cacao. Mod de preparare: 200 g zahar se mixeaza bine cu margarina, se adauga ...
Spuma de capsuni
Ingrediente: 5 foi gelatina/55 g gelatina pudra, 500 g capsuni, 2 galbenusuri, 3 linguri zahar, 250 g branza de vaci, 100 ml frisca, 10 frunze de menta tocate. Mod de preparare: Gelatina ...
Prajituri cu stafide si miere
Ingrediente: 225 g zahar, 250 g faina, 250 g unt, 50 g miere, 100 g stafide inmuiate in rom, 6 oua, un plic zahar vanilat, sare. Mod de preparare: Se ung cu unt formele mici de savarine si ...
Pesmeti cu nuci
Ingrediente: 200 g faina, 200 g nuci, 200 g zahar, 2 oua intregi, 1 galbenus, coaja rasa si zeama de la 1/2 lamaie, un praf de sare. Mod de preparare: Se face un aluat din faina, nuci ...
Placinta cu dovleac
Ingrediente: Aluat:1 pahar (200ml) bors,1 pahar ulei,1 pahar zahar,50 g drojdie, faina cat cuprinde pentru a se intinde doua foi. Umplutura:2 kg dovleac (curatat) 2 linguri ulei sau ...
Gogosi
Ingrediente: 550 g faina, sare, 2 linguri zahar, coaja de lamaie sau portocala, o lingura de unt, margarina sau grasime, drojdie cat o nuca, 3 galbenusuri, 1/2 litru lapte, 2 linguri zahar ...
Baclava cu portocale
Ingrediente: 225 g migdale sau nuci oparite, 175 g caise uscate taiate in sferturi, 2 portocale (coaja rasa si feliile), 200 g zahar tos, 9 foi de aluat foetaj, 125 g unt topit, 125 ml suc ...
Tarta cu cirese
Ingrediente: 400 gr. piscoturi, 2 cutii mascarpone, 3 oua, 1 plic zahar vanilat, 140 zahar, 600 gr. cirese, 200 ml. suc de portocale. Mod de preparare: Se freaca bine galbenusurile cu ...
Inghetata cu invelis crocant de zmeura
Ingrediente: 350g zmeura,3 oua, 100g zahar golden caster, 300ml smantana dulce, 2 bezele rupte in bucati mici.Mod de preparare: Se paseaza 150g de zmeura, se trec printr-o sita intr-un bol, ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2014 ReteteleCulinare.ro