Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Prajitura Lacrimioara
Ingrediente: 200 g faina, 200 g nuci prajite macinate, 400 g zahar, 200 g unt sau margarina, 6 oua, 2 linguri cacao. Mod de preparare: 200 g zahar se mixeaza bine cu margarina, se adauga ...
Tarta cu Capsuni
Ingrediente: Pentru aluat: faina 200 gr, unt 150 gr, zahar 100 gr, doua galbenusuri. Pentru crema: o jumatate de litru de lapte, zahar 150 gr, patru galbenusuri, faina 50 gr, un baton de ...
Papanasi prajiti din branza de vaca
Ingrediente: 1/4 kg branza de vaca, un ou, coaja rasa de lamaie, 30 g faina, un varf de cutit sare, zahar pudra, vanilie. Mod de preparare: Se pun toate ingredientele intr-un castron si se ...
Crema de zahar ars
Ingrediente: 1/4 l lapte, 250 gr frisca, 3 oua, 4 galbenusuri, 125 gr zahar pudra, 1 pachetel de zahar vanilat sau 1 baton de vanilie, 6-8 linguri de zahar pentru presarat pe deasupra. Mod ...
Rulou cu dovleac
Ingrediente: un dovleac placintar de 2,5 kg, coca simpla (apa calduta, sare si faina cat cuprinde, pentru o coca buna de intins),zahar, ulei. Mod de preparare:Se face coca, se imparte in ...
Placinta cu dovleac
Ingrediente: Aluat:1 pahar (200ml) bors,1 pahar ulei,1 pahar zahar,50 g drojdie, faina cat cuprinde pentru a se intinde doua foi. Umplutura:2 kg dovleac (curatat) 2 linguri ulei sau ...
Negrese triple de ciocolata
Ingrediente: 300 g ciocolata (nu foarte dulce) rupta in bucati, 150 ml unt pentru prajituri, 150 g zahar, 5 ml extract de vanilie, 3 oua mari, 125 ml faina, 2 ml sare, 90 g fulgi de ...
Bavarois de vanilie
Ingrediente: 1/2 l lapte, 6 oua intregi, 200 g de zahar, un baton de vanilie, 6 foi de gelatina, o lingurita de fecula, 350 g de frisca batuta fara zahar, ulei de migdale. Mod de preparare: ...
Placinta dobrogeana
Ingrediente: Coca: 600 g faina, 100 g ulei, 2 oua, 1 lingura otet, 1/2 lingurita sare, apa circa 200 g cat cuprinde faina, 200 g margarina sau unt. Umplutura: 500-600 g branza de vaci bine ...
Tarta exotica
Ingrediente: 300 g faina, 2 galbenusuri, 100 g zahar praf, 200 g margarina Rama, 1 plic zahar vanilat, un varf cutit sare, 1 budinca vanilie Dr Oetker, 1 crema vanilie( caramel) Dr Oetker, ...
Amandina
Ingrediente: Blat cu zahar ars: 7 oua, 190 g zahar, 300 g faina, 1-2 praf de copt. Crema cacao: 250 g zahar, 350 g margarina, 50 g cacao, esenta de rom si vanilie. Glazura: 3/4 ciocolata ...
Batoane de musli
Ingrediente: 200 g zahar, 75 ml frisca lichida, 160 g margarina sau unt, 40 g marshmallows, 500 g musli cu fructe, 60 g stafide. Mod de preparare: Intr-un bol termorezistent puneti frisca ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare ReteteleCulinare.ro
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2015 ReteteleCulinare.ro