Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Cozonac bucovinean
Ingrediente: 1 kg faina, 50 g drojdie de bere, 280 g zahar, 260 g unt, 3 oua, 5 galbenusuri de ou, 200 g smantana, 175 ml lapte, 2 plicuri zahar vanilat, 50 ml coniac, 40 g coaja rasa de ...
Amandine cu prune
Ingrediente: 400 g prune (ringlote), 100 g samburi de migdale intregi, 120 g unt, 100 g zahar pudra, 2 oua. Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 grade C. Spalati si stergeti prunele, ...
Inghetata cu invelis crocant de zmeura
Ingrediente: 350g zmeura,3 oua, 100g zahar golden caster, 300ml smantana dulce, 2 bezele rupte in bucati mici.Mod de preparare: Se paseaza 150g de zmeura, se trec printr-o sita intr-un bol, ...
Langosi cu marmelada de struguri
Ingrediente: 3 galbenusuri, 100 gr zahar, 200 ml lapte, 5 gr de drojdie, vanilie, faina cat cuprinde( aprox 600 gr), zahar vanilat, marmelada de struguri, 500 ml ulei. Mod de preparare: ...
Placinta cu pepene
Ingrediente: 1 pahar apa minerala, 1 pahar de zahar, 1 pahar de ulei, 1 praf de copt, un praf de sare, vanilie, faina cat cuprinde. Umplutura: 500 gr pepene (partea verde si putin din cea ...
Papanasi din mere cu drojdie
Ingrediente: 4 mere, 2 pahare lapte, 25 g drojdie, 3 linguri zahar, 3 linguri unt, 1 pahar ulei, 1/2 kg faina, zahar vanilat, 2 oua, putina sare. Mod de preparare: Se dizolva drojdia in ...
Baclava cu nuca de cocos
Ingrediente: 1 kg nuci macinate, 1 pachet foi placinta, ulei, nuca de cocos. Siropul: 3 pahare apa, 3 pahare zahar, 2 pliculete zahar vanilinat, 1 lamaie. Mod de preparare: Se unge tava cu ...
Alb-negru
Ingrediente: 100g pere uscate, 30g faina, 2 linguri zahar brun, cate un praf de scortisoara sau cuisoare praf, 60g alune, 30g suc de pere. Mod de preparare: Se lasa perele la inmuiat 24 de ...
Batoane cu rom
Ingrediente: Pentru aluat: 120 g zahar pudra, 200 g faina, 125 g unt moale, 1 varf de cutit sare, 30 g cacao, 2 linguri apa. In plus: 3 oua, 240 g zahar, 100 ml rom, 125 g migdale macinate. ...
Prajitura cu pere
Ingrediente: 200 g faina, 200 g unt, 1 ou, 2 galbenusuri, 150 g zahar pudra, 250 g nuca macinata, 1lamaie, 1,5 kg pere, 1 plic praf budinca de vanilie, 150 ml lapte, 200 g smantana, 1 varf ...
Prajitura cu cirese
Ingrediente: 340 g faina, 225 g zahar, 225 g margarina, 4 oua, 1 jumatate cana de lapte, 170 g cirese glasate/crude fara samburi si scurse de zeama, 56 g migdale maruntite, 1 lingura de ...
Rulou cu dovleac
Ingrediente: un dovleac placintar de 2,5 kg, coca simpla (apa calduta, sare si faina cat cuprinde, pentru o coca buna de intins),zahar, ulei. Mod de preparare:Se face coca, se imparte in ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2014 ReteteleCulinare.ro