Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Langosi cu marmelada de struguri
Ingrediente: 3 galbenusuri, 100 gr zahar, 200 ml lapte, 5 gr de drojdie, vanilie, faina cat cuprinde( aprox 600 gr), zahar vanilat, marmelada de struguri, 500 ml ulei. Mod de preparare: ...
Gogosi cu iaurt
Ingrediente: Un borcan cu iaurt, 2 oua, 5 linguri zahar tos, 500 g faina, o lingura ulei, un praf de copt, zahar vanilat, ulei pentru prajit. Mod de preparare: Se cerne faina intr-un vas, ...
Tarta racoritoare cu grapefruit
Ingrediente: Aluatul: 1 ou, 100-150g unt, un praf de sare, 2-3 linguri lapte, faina cat cuprinde(cca 300gr). Crema: 3 galbenusuri, 5 linguri de zahar, 50 ml lapte, 300 ml frisca (de ...
Cheesecake cu caramel si nuci
Ingrediente: Crusta: 200 g biscuiti simpli sau digestivi, 50 g zahar, 115 g unt topit. Crema de branza: 1 kg crema de branza. 200 g zahar, 3 linguri faina, 5 oua (la temperatura camerei), ...
Batoane cu rom
Ingrediente: Pentru aluat: 120 g zahar pudra, 200 g faina, 125 g unt moale, 1 varf de cutit sare, 30 g cacao, 2 linguri apa. In plus: 3 oua, 240 g zahar, 100 ml rom, 125 g migdale macinate. ...
Alba ca zapada
Ingrediente: Aluat: 2 oua, 9 linguri zahar, 9 linguri lapte, 9 linguri ulei, 3 pliculete zahar vanilat, sare, 1/2 lingurita amoniac. Crema: o cana lapte fiert, 6 linguri faina, 1 1/2 cana ...
Prajitura cu mere rapida
Ingrediente: Blat: 2 cani mere rase, 2 cani cu faina, 2 linguri de margarina, 1 cana zahar, 3 oua, 1 lingura amoniac stins in otet. Sirop: o cana zahar, o cana apa, cacao. Mod de preparare: ...
Gogosi de cartofi
Ingrediente: 4 cartofi mari, 50 g drojdie, 200 g smantana, 3 galbenusuri, sare, faina cat cuprinde la framantat, 1 pahar ulei, marmelada, zahar pudra vanilat. Mod de preparare: Se coc ...
Gogosi cu vin
Ingrediente: 1 pahar vin alb, 1 lingura unt (margarina), o lingura zahar, 200 g faina , 4 oua, sare, ulei sau untura pentru prajit, zahar vanilat si scortisoara. Mod de preparare: Se pune ...
Gogosi americane
Ingrediente: 3 cani faina, 1 cana zahar, 3/4 cana lapte acru, 2 oua, 2 linguri grasime(unt sau margarina), 3 linguri praf de copt, 1 lingura bicarbonat, 1 lingura sare, 1/2 lingurita ...
Gogosi cu dulceata (Crafle)
Ingrediente: 500 g faina, 50 g zahar, 50 g unt, 2 oua intregi (sau 4 galbenusuri), 30 g drojdie, apox. o cana lapte (cat cere faina), 1/2 lingurita sare, vanilie, coaja de lamaie si ...
Piersici imperiale
Ingrediente: 12 piersici, 1 l apa, 2-3 batoane vanilie, 3-4 linguri zahar, inghetata de vanilie, gem de caise, 300 g migdale prajite. Mod de preparare: Se face un sirop din apa, zahar si ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare ReteteleCulinare.ro
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2014 ReteteleCulinare.ro