Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Tarta cu piersici si mac
Ingrediente: Aluat: 100 g crema de branza(quark) 2 linguri lapte-am pus suc din compotul de piersici, 4 linguri ulei de fl-soarelui,50 g zahar pudra, 1 ou, 1 plic praf de copt, 250 g faina. ...
Rulada cu fructe
Ingrediente: Blatul: 6 oua, 6 linguri de zahar, 120 g nuca macinata, 1 praf de copt. Umplutura: 150 g nuca macinata, 200 g lapte, 2 pliculete de gelatina alba, 8 linguri de apa, bucati de ...
Baghete cu nuci
Ingrediente: 1 ou intreg, 140 g zahar pudra, 1 lingura zeama lamaie. Mod de preparare: Un ou intreg, un galbenus si o lingura de rom se freaca timp de 10 minute. Nucile se dau la cuptor sa ...
Inghetata cu invelis crocant de zmeura
Ingrediente: 350g zmeura,3 oua, 100g zahar golden caster, 300ml smantana dulce, 2 bezele rupte in bucati mici.Mod de preparare: Se paseaza 150g de zmeura, se trec printr-o sita intr-un bol, ...
Papanasi prajiti din branza de vaca
Ingrediente: 1/4 kg branza de vaca, un ou, coaja rasa de lamaie, 30 g faina, un varf de cutit sare, zahar pudra, vanilie. Mod de preparare: Se pun toate ingredientele intr-un castron si se ...
Chec cu nuci si malai
Ingrediente: 125 gr unt la temperatura camerei, 125 gr zahar pudra, 100 gr faina de malai fina, 75 gr faina, 70 gr nuci macinate, 2 oua, 2 galbenusuri, 3/4 plic praf de copt, 3 linguri de ...
Batoane cu nuci
Ingrediente: Pentru aluat : 250g zahar pudra, 250g nuci macinate, 2 linguri de faina, 3 galbenusuri, 1 lingurita rasa de scortisoara, 1 varf de cutit cuisoare pisate, coaja rasa si zeama de ...
Papanasi cu branza prajiti
Ingrediente: 2 oua, 4 linguri faina, 6 linguri gris de grau, 400 g branza de vaci dulce, 50 g smantana, dulceata de mure sau de fructe de padure, 500 ml ulei, putina sare. Mod de ...
Prajitura Kati
Ingrediente: Blatul: 1 kg faina, 150 g zahar, 150 g margarina, 3 galbenusuri de ou, 1 plic praf de copt, 100-150 ml lapte. Crema: lapte, 2 linguri cacao, 2 linguri gem (caise, piersici, ...
Papanasi din mere cu drojdie
Ingrediente: 4 mere, 2 pahare lapte, 25 g drojdie, 3 linguri zahar, 3 linguri unt, 1 pahar ulei, 1/2 kg faina, zahar vanilat, 2 oua, putina sare. Mod de preparare: Se dizolva drojdia in ...
Banane Mamdazi
Ingrediente: 1 ou, 2 banane, 150 ml lapte dulce, 1 zahar vanilat, 225 g faina, 1/2 praf copt, 3 linguri zagar tos, ulei, zahar pudra. Mod de preparare: Bananele se curata si se taie bucati, ...
Amandine cu prune
Ingrediente: 400 g prune (ringlote), 100 g samburi de migdale intregi, 120 g unt, 100 g zahar pudra, 2 oua. Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 grade C. Spalati si stergeti prunele, ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2014 ReteteleCulinare.ro