Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Baseema - Prajitura Sudaneza cu Gris
Ingrediente: Este o reteta traditionala sudaneza. Pentru sirop: 2 cani zahar, 2 cani apa, 1 lingura unt, 2 linguri zeama de lamaie. Prepararea siropului: Se pun ingredientele intr-un vas ...
Galuste cu prune din aluat cu cartofi
Ingrediente: 5 linguri faina, 2 linguri ulei, 300 g cartofi, 50 g unt, 250 g prune, 2 linguri pesmet, zahar pudra, scortisoara, 1 plic zahar vanilat. Mod de preparare: Se fierb cartofii cu ...
Chec cu cacao
Ingrediente: 2 oua, 120 g faina, 100 g unt, 100 ml lapte, 100 g zahar, 15 ml rom, o lingurita cu praf de copt, 1 zahar vanilat, o lingurita cacao. Mod de preparare: Se unge cu margarina ...
Bavareza cu coacaze rosii
Ingrediente: 3 oua, 150 gr zahar, 100 ml lapte, 5 gr gelatina, 2 plicuri zahar vanilat, 500 ml frisca vegetala, coacaze rosii. Mod de preparare: Se pun intr-un vas pe baine marie zaharul, ...
Tiramisu
Ingrediente: 1 cutie Tiramisu , 1 crema caramel ( sau vanilie), 800 ml lapte, 6 linguri zahar pudra, 3 oua, 1 pachet piscoturi. Mod de preparare: Se pregateste prajitura cum scrie pe ...
Chec cu ananas
Ingrediente: 8 oua, 150 g faina, 150 g zahar, 150 ml ulei, 100 ml smantana, 1 plic praf de copt, 50 g stafide, 1 compot ananas. Mod de preparare: Se freaca galbenusurile cu zaharul, pana se ...
Papanasi din mere cu drojdie
Ingrediente: 4 mere, 2 pahare lapte, 25 g drojdie, 3 linguri zahar, 3 linguri unt, 1 pahar ulei, 1/2 kg faina, zahar vanilat, 2 oua, putina sare. Mod de preparare: Se dizolva drojdia in ...
Cozonac moldovenesc
Ingrediente: 1 kg faina, 10 galbenusuri, drojdie de bere, 100 g untura, 200 ml ulei, sare, 300 g zahar tos, o lingura cu zahar pudra, vanilie, 300 g nuci macinate, 2 linguri cu rom, 100 g ...
Budinca cu Zmeura
Ingrediente: pesmet alb 200 gr, zece oua, zmeura 750 gr, zahar 250 gr, unt 100 gr, jumatate de pliculet cu praf de copt, un pliculet de zahar vanilat. Mod de preparare: Se amesteca ...
Negresa clasica
Ingrediente: Pentru blat: 4 galbenusuri, 250 gr zahar, 100 gr unt, 250 gr faina, 3 linguri cacao, 1 praf de copt, 200 ml lapte. Pentru bezea:4 albusuri, 250 gr zahar. Pentru glazura: 3 ...
Jeleu de levantica
Ingrediente: 3 si 1/2 cesti de apa, 1/2 ceasca flori uscate de levantica, sucul unei lamai, 85 g de pectina lichida sau un pliculet de pectina pudra ( gelatina) si 4 cesti zahar. Mod de ...
Papanasi cu branza de vaci, fierti
Ingrediente: 250 g branza de vaci, 1 ou, 1 lingura cu varf gris, 2 linguri faina, un varf de cutit sare, 1 lingurita coaja rasa de lamaie, 2-3 linguri zahar, 50 g unt, pesmet pentru prajit. ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare ReteteleCulinare.ro
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2015 ReteteleCulinare.ro