Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Alba ca zapada
Ingrediente: Aluat: 2 oua, 9 linguri zahar, 9 linguri lapte, 9 linguri ulei, 3 pliculete zahar vanilat, sare, 1/2 lingurita amoniac. Crema: o cana lapte fiert, 6 linguri faina, 1 1/2 cana ...
Orez cu lapte si gem
Ingrediente: 200 gr orez, 800 ml lapte, 2 linguri zahar, 1/2 lingurita scortisoara, 50 gr unt, 50 gr gem. Mod de preparare: Se curata orezul de impuritati, apoi se spala in 2-3 ape. Se pune ...
Budinca cu Zmeura
Ingrediente: pesmet alb 200 gr, zece oua, zmeura 750 gr, zahar 250 gr, unt 100 gr, jumatate de pliculet cu praf de copt, un pliculet de zahar vanilat. Mod de preparare: Se amesteca ...
Prajitura cu cirese
Ingrediente: 340 g faina, 225 g zahar, 225 g margarina, 4 oua, 1 jumatate cana de lapte, 170 g cirese glasate/crude fara samburi si scurse de zeama, 56 g migdale maruntite, 1 lingura de ...
Chec cu cacao si nuca
Ingrediente: 6 oua, 6 linguri ulei, o cana zahar ( 6-8 linguri), esenta rom, 2 plicuri zahar vanilat, o cana si jumatate faina (6-10 linguri), 2 linguri cacao, 150-200 g nuci. Mod de ...
Batoane cu nuci
Ingrediente: Pentru aluat : 250g zahar pudra, 250g nuci macinate, 2 linguri de faina, 3 galbenusuri, 1 lingurita rasa de scortisoara, 1 varf de cutit cuisoare pisate, coaja rasa si zeama de ...
Galuste cu prune din aluat cu cartofi
Ingrediente: 5 linguri faina, 2 linguri ulei, 300 g cartofi, 50 g unt, 250 g prune, 2 linguri pesmet, zahar pudra, scortisoara, 1 plic zahar vanilat. Mod de preparare: Se fierb cartofii cu ...
Negresa clasica
Ingrediente: Pentru blat: 4 galbenusuri, 250 gr zahar, 100 gr unt, 250 gr faina, 3 linguri cacao, 1 praf de copt, 200 ml lapte. Pentru bezea:4 albusuri, 250 gr zahar. Pentru glazura: 3 ...
Langosi cu marmelada de struguri
Ingrediente: 3 galbenusuri, 100 gr zahar, 200 ml lapte, 5 gr de drojdie, vanilie, faina cat cuprinde( aprox 600 gr), zahar vanilat, marmelada de struguri, 500 ml ulei. Mod de preparare: ...
Tiramisu
Ingrediente: 1 cutie Tiramisu , 1 crema caramel ( sau vanilie), 800 ml lapte, 6 linguri zahar pudra, 3 oua, 1 pachet piscoturi. Mod de preparare: Se pregateste prajitura cum scrie pe ...
Batoane cu ciocolata si alune
Ingrediente: 225 g unt moale, 100 g zahar pudra, 1 zahar vanilat, 3 galbenusuri, 2 varfuri de cutit scortisoara, 200 g faina, 40 g cacao, 1 lingurita praf de copt, 125 g alune macinate, ...
Placinta cu Cirese
Ingrediente: faina 400 gr, lapte 200 ml, doua galbenusuri, jumatate de cubulet de drojdie, trei linguri de zahar, unt 150 gr, un pliculet cu zahar vanilat, cirese 1kg, o lingura de pesmet, ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare ReteteleCulinare.ro
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2014 ReteteleCulinare.ro