Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Bezele cu alune si ciocolata
Ingrediente: 4 albusuri, 250 g zahar pudra, 250 g alune, 40 g ciocolata amaruie, 1 varf de cutit scortisoara pisata. Mod de preparare: Albusul se bate spuma cu telul cateva minute. Se ...
Alba ca zapada
Ingrediente: Aluat: 2 oua, 9 linguri zahar, 9 linguri lapte, 9 linguri ulei, 3 pliculete zahar vanilat, sare, 1/2 lingurita amoniac. Crema: o cana lapte fiert, 6 linguri faina, 1 1/2 cana ...
Prajitura cu cirese
Ingrediente: cirese jumatate de kg, faina 50 de grame, un varf de cutit cu sare, trei linguri cu zahar, trei linguri cu zahar pudra, doua oua, lapte proaspat 300 ml, 50 gr. de unt, trei ...
Negrese triple de ciocolata
Ingrediente: 300 g ciocolata (nu foarte dulce) rupta in bucati, 150 ml unt pentru prajituri, 150 g zahar, 5 ml extract de vanilie, 3 oua mari, 125 ml faina, 2 ml sare, 90 g fulgi de ...
Bezele cu caramel
Ingrediente: 6 albusuri, 250 g zahar pudra, 5 lingurite zahar tos. Mod de preparare: Zaharul tos se pune pe foc intr-o tigaie. Cand devine brun-inchis, se adauga 4-5 lingurite de apa si se ...
Prajitura Vieneza
Ingrediente: pentru foi: 7 oua, 7 linguri faina, 7 linguri zahar, 2 pachete de Naty rolls. Crema: 2 plicuri budinca de vanilie, 600 ml lapte, 12 linguri zahar, esenta de vanilie, 1/2 ...
Prajitura pufoasa cu budinca
Ingrediente: Ingrediente blat: 4 oua, 1/2 cana zahar, 1 praf de copt, 2 linguri cacao, 8 linguri faina. Ingrediente crema: 2 plicuri budinca de caramel, 6 linguri zahar, 800 ml lapte, 100 ...
Baclava cu nuca de cocos
Ingrediente: 1 kg nuci macinate, 1 pachet foi placinta, ulei, nuca de cocos. Siropul: 3 pahare apa, 3 pahare zahar, 2 pliculete zahar vanilinat, 1 lamaie. Mod de preparare: Se unge tava cu ...
Prajitura cu cirese
Ingrediente: 340 g faina, 225 g zahar, 225 g margarina, 4 oua, 1 jumatate cana de lapte, 170 g cirese glasate/crude fara samburi si scurse de zeama, 56 g migdale maruntite, 1 lingura de ...
Tarta exotica
Ingrediente: 300 g faina, 2 galbenusuri, 100 g zahar praf, 200 g margarina Rama, 1 plic zahar vanilat, un varf cutit sare, 1 budinca vanilie Dr Oetker, 1 crema vanilie( caramel) Dr Oetker, ...
Gogosele cu gem de caise
Ingrediente: 250 g faina alba + 50 g, 2 oua, 100 g unt moale, 30 g zahar pudra, 3 linguri de zahar farin, 15 g drojdie, 50 ml lapte, 5 g sare, 4 linguri gem de caise, grasime de prajit. Mod ...
Cozonac argesean
Ingrediente: 1 kg faina, 4 oua, 250 ml ulei, 250 ml lapte, 300 g zahar, 50 g drojdie, un varf de sare, 100 g zahar, 100 g miez de nuca, o lingurita cacao, stafide, rahat, esente, coaja de ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare ReteteleCulinare.ro
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2014 ReteteleCulinare.ro