Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Prajitura cu Capsuni
Ingrediente: iaurt 250 gr, doua oua, zahar100 gr, unt 50 gr, faina 125 gr, gris 125 gr, o jumatate de pachetel de praf de copt, trei linguri cu dulceata de capsuni, frisca 1/4 kg, capsuni ...
Rulouri cu crema de vanilie
Ingrediente: 800gr aluat foietaj, 4 oua, 650ml lapte, 150 gr faina, 250gr zahar, zahar vanilat, 100gr zahar pudra. Mod de preparare: Foaia de aluat se intinde cu merdeneaua si se taie in ...
Turta dulce moale
Ingrediente: 250 gr miere, un ou, trei galbenusuri, 10 gr bicarbonat de amo­niu, 150 gr zahar pudra, un pliculet de zahar vanilat, 200ml apa, zeama de la o jumatate de lamaie + coaja ...
Gogosele cu gem de caise
Ingrediente: 250 g faina alba + 50 g, 2 oua, 100 g unt moale, 30 g zahar pudra, 3 linguri de zahar farin, 15 g drojdie, 50 ml lapte, 5 g sare, 4 linguri gem de caise, grasime de prajit. Mod ...
Pasta de corcoduse
Ingrediente: 2 kg corcoduse, 1 kg zahar.Mod de preparare: Se spala corcodusele, se pun apoi intr-un vas, un strat de corcoduse, unul de zahar si tot asa, ultimul fiind de zahar. Se lasa ...
Pesmeti cu nuci
Ingrediente: 200 g faina, 200 g nuci, 200 g zahar, 2 oua intregi, 1 galbenus, coaja rasa si zeama de la 1/2 lamaie, un praf de sare. Mod de preparare: Se face un aluat din faina, nuci ...
Amandine cu prune
Ingrediente: 400 g prune (ringlote), 100 g samburi de migdale intregi, 120 g unt, 100 g zahar pudra, 2 oua. Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 grade C. Spalati si stergeti prunele, ...
Crema crocanta de portocale
Ingrediente : 2 portocale, 2 biscuiti cu aroma de ciocolata, iaurt natural, biscuiti cu unt. Mod de Preparare : Pune biscutii intr-o punga si zdrobeste-i cu o sucitoare. Ia doua cupe si ...
Batoane cu rom
Ingrediente: Pentru aluat: 120 g zahar pudra, 200 g faina, 125 g unt moale, 1 varf de cutit sare, 30 g cacao, 2 linguri apa. In plus: 3 oua, 240 g zahar, 100 ml rom, 125 g migdale macinate. ...
Betisoare berlineze
Ingrediente: Aluatul: 170 g faina, 140 g unt, 1 galbenus, 50g zahar pudra, 1 varf de cutit sare, 100 g migdale sau nuci macinate. Glazura: 7 albusuri, 250 g zahar pudra, 1 pachet zahar ...
Cheesecake cu zmeura
Ingrediente: 12 biscuiti digestivi, 50 g unt topit, 1 lingura miere, 500 g branza ricotta, 3 oua, 175 g zahar tos, coaja rasa de la o lamaie, 2 lingurite esenta de vanilie, 200 g smantana ...
Prajitura pufoasa cu budinca
Ingrediente: Ingrediente blat: 4 oua, 1/2 cana zahar, 1 praf de copt, 2 linguri cacao, 8 linguri faina. Ingrediente crema: 2 plicuri budinca de caramel, 6 linguri zahar, 800 ml lapte, 100 ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare ReteteleCulinare.ro
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2015 ReteteleCulinare.ro