Anunturi Gratuite

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 1 cana (de ceai) cu zahar, 1 cana cu faina, 6 oua, 7 linguri de apa calda, 7 linguri de ulei, 1 lingura cu cacao, 50 g stafide, 50 g nuca (prajita si taiata cu cutitul), 50g rahat colorat, cateva picaturi de rom, 2 foi de hartie pentru tapetat tavitele de chec. Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenus si se pun in doua vase de aproximativ 1,5 litri. Albusurile cu zaharul se bat pana se dizolva zaharul. Galbenusul zaharul ,uleiul si apa calda se bat pana isi dubleaza volumul si au consistenta unei smantani. Albusele si galbenusele se amesteca cu mana, se incorporeaza faina in ploaie. Tavitele de chec se imbraca cu hartie, se toarna in tavite compozitia de chec, dar se mai pastreaza 3 linguri de compozitie pe care le amestecam cu lingura de cacao si cu aroma de rom,se pune in tavite in mod egal compozitia de cacao ,stafide, rahat,nuca si cu un cutit se amesteca de 3 ori cu miscari circulare incat toate componentele sa fie incluse in compozitia de chec.
Alte retete culinare:   ceai , zahar , rom , rahat , nuca , stafide
Complexitate: medie
Timp de preparare: nespecificat


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Bilute din crema de nuci cu ciocolata
Ingrediente:400g serbet de cacao, 1/2 pachet margarina rama, 200g nuci prajite si macinate, 200g nuci prajite sfarmate cu sucitorul, esenta de rom dupa gust, ciocolata menaj. Mod de ...
Amandine cu prune
Ingrediente: 400 g prune (ringlote), 100 g samburi de migdale intregi, 120 g unt, 100 g zahar pudra, 2 oua. Mod de preparare: Incingeti cuptorul la 180 grade C. Spalati si stergeti prunele, ...
Stelutele Craciunului
Ingrediente: 2 galbenusuri, 1 pachet de unt, 1 plic de praf de copt, 200 gr zahar farin, faina cat cuprinde, vanilie, marmelada. Mod de preparare: Untul se inmaoie si se omogenizeaza cu ...
Placinta cu dovleac
Ingrediente: Aluat:1 pahar (200ml) bors,1 pahar ulei,1 pahar zahar,50 g drojdie, faina cat cuprinde pentru a se intinde doua foi. Umplutura:2 kg dovleac (curatat) 2 linguri ulei sau ...
Gogosi grecesti
Ingrediente: 2 cani apa, 1/2 cana unt, putina sare, o cana faina, 3 oua, ulei pentru prajit, miere, scortisoara. Mod de preparare: Se pune la foc apa cu untul si sarea. Cand incepe sa ...
Rulada cu fructe
Ingrediente: Blatul: 6 oua, 6 linguri de zahar, 120 g nuca macinata, 1 praf de copt. Umplutura: 150 g nuca macinata, 200 g lapte, 2 pliculete de gelatina alba, 8 linguri de apa, bucati de ...
Papanasi cu branza de vaci, fierti
Ingrediente: 250 g branza de vaci, 1 ou, 1 lingura cu varf gris, 2 linguri faina, un varf de cutit sare, 1 lingurita coaja rasa de lamaie, 2-3 linguri zahar, 50 g unt, pesmet pentru prajit. ...
Tiramisu cu visine
Ingrediente: 200 g piscoturi, 1 cana visine fara samburi, 200 ml smantana pentru frisca, 200 g mascarpone, 2- 3 linguri zahar pudra, 200 ml cafea preparata, cacao. Mod de preparare: Pentru ...
Pesmeti cu iaurt
Ingrediente: 1 pahar iaurt sau lapte batut, 2 linguri ulei, 1 lingura zahar, vanilie, 1 lingurita de bicarbonat, un praf de sare, faina cat se cere. Mod de preparare: Se bate un pahar de ...
Afine cu crusta
Ingrediente: 500g afine proaspete, 500g mere de vara, 1 lamaie, 100g zahar tos, 1 plic zahar vanilat, 150+20g unt, 150g zahar brun (sau tos), 150g faina, 20g frisca nebatuta. Mod de ...
Clafoutis de cirese
Ingrediente: 700 g cirese, 30 g unt, 60 g zahar tos pentru cirese, 4 oua, 270 ml lapte, 60 g zahar tos, 100 g faina, 1 praf de sare, esenta vanilie. Mod de preparare: Clafoutis de cirese se ...
Gogosi de gris cu sunca la cuptor
Ingrediente: 1/2 litru lapte, 1 pahar mare gris, 2 oua, 2 felii sunca, 1 pahar smantana, 50 g cascaval, sare, 4 linguri grasime, 3 linguri pesmet. Mod de preparare: Se fierbe grisul cu ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide
Administrare ReteteleCulinare.ro
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2015 ReteteleCulinare.ro