Anunturi Gratuite

RETETE Patiserie

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

Inapoi1 | 2 | 3Inainte

Saleuri cu susan
Ingrediente: 200 gr faina, 200 gr cartofi, 200 gr unt, 5 gr zahar, 5 gr sare, 1 ou, susan. Mod de preparare: Se fierb cartofii in apa cu sare, se curata si se face un piure. In aceasta compozitie se pune untul, se adauga faina, si se framata bine. Se adauga sarea, se intinde o ...
1281 vizionari
Saratele
Ingrediente: 300 grame faina, 1 pachet margarina, 1 lingura otet, o lingurita de sare, 1-2 oua. Optional: chimen, branza sau mac. Mod de preparare:Se amesteca ingredientele, se face o bila de aluat si se da la frigider o jumatate de ora. Dupa aceea, se intinde coca, nu prea ...
1299 vizionari
Saleuri rapide
Ingrediente: Foi de placinta (Bella), cascaval. Mod de preparare:Se aseaza intr-o tava unsa cu margarina sau acoperita cu pergament o foaie de placinta si se presara cascaval deasupra. Se taie in felii subtiri de grosimea degetului mic si lungi 5-7 cm. si se dau la cuptor. Dupa ...
2169 vizionari
Saleuri cu telemea
Ingrediente: 250 gr telemea de vaca sau oaie, 250 gr margarina, 2 oua, 400 gr faina, sare, chimen, mac, susan, parmezan. Mod de preparare: Amestecam branza rasa cu margarina , 1 ou si faina. Daca vrem ca saleurile sa iasa putin mai sarate, adaugam si putina sare. Branza se poate ...
1965 vizionari
Saleuri cu mac sau chimen
Ingrediente: 1/2 kg untura, 250 ml lapte, drojdie (cat o nuca), 1/2 kg branza sarata, faina cat cuprinde pentru un aluat tare, un ou, mac / chimen. Mod de preparare: Untura se pune intr-un vas mai mare si se amesteca bine pana se face ca o pasta. Separat, drojdia se dizolva in ...
1648 vizionari
Pateuri cu branza
Ingrediente: Aluatul: 250 gr faina, 125 gr margarina, 100 gr smantana, 1 ou, 1 lingura otet, un varf de sare. Umplutura: 80 gr branza de vaci, 100 gr branza feta (sau telemea de oaie), 1 ou, 3 linguri de parmezan ras (facultativ), sare, mac, susan (facultativ). Mod de preparare: ...
2368 vizionari
Saleuri cu branza de vaci
Ingrediente: branza de vaci 250 gr, faina 250 gr, margarina 250 gr, sare 1 lingurita. Mod de preparare: Branza si margarina se amesteca bine, se adauga faina si se framanta 5 minute. Se lasa la rece cel putin 4 ore.Se intinde foaia de 1 cm grosime si se taie fasii. Deasupra se ...
1248 vizionari
Fursecuri cu susan
Ingrediente: 2 oua, 2 cescute ulei, 2 cescute zahar, 4 cescute faina, un praf de copt, sare, arome, susan. Mod de preparare: Se freaca ouale cu zaharul, apoi se adauga restul ingredientelor. Se intinde aluatul in foaie de 2-3 mm si se taie diverse forme. Se presara cu susan si ...
902 vizionari
Fursecuri cu nuca deasupra
Ingrediente: 2 oua, 2 cesti cu zahar tos, 2 cesti cu ulei de floarea soarelui, 4 cesti cu faina, 1 plic vanilie, coaja rasa de lamaie, nuci, zahar farin pentru pudrat. Mod de preparare: Se amesteca ingredientele, bine cu mixerul, in ordinea urmatoare: ouale cu zaharul(pana se ...
937 vizionari
Fursecuri
Ingrediente: 1 pachet si jumatate de margarina, 1 kg faina alba, 400 g zahar, 1 praf si jumatate de copt, 5 albusuri, 1 lingura cu smantana, apa. Mod de preparare: Se face un aluat moale care se framanta. Apoi se bat albusurile cu 250 g zahar pe abur. Se intinde foaie pe masa de ...
864 vizionari

Inapoi1 | 2 | 3Inainte

Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Patiserie face referire la acele produse de patiserie care se prepara dupa anumite retete specifice. Va oferim aici retete patiserie pentru a prepara gogosi, placinta, pateuri, merdenele sau pandispan
Administrare
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2014 ReteteleCulinare.ro