Anunturi Gratuite

Pogaci cu jumeri

Retete Culinare
Retete Culinare Internationale
Retete CulinareUltimele ReteteReteta culinaraRetete Culinare ComentateAdauga Retete Culinare Comentarii Retete Culinare

  Pogaci cu jumeri
MOD DE PREPARARE:
Ingrediente: 200 g jumeri, 350 g faina, 2 galbenuse, ou pt uns deasupra, 20 g drojdie, 1 lingurita zahar, sare, putin lapte. Mod de preparare: Drojdia se lichefiaza cu zaharul, se adauga 3 linguri lapte si o llingura faina si se face o maia care se lasa la crescut 1/4 ora. Se adauga restul de faina, galbenusele, 1/2 lingurita sare, un varf cutit piper si lapte. Se framanta un aluat mai moale, se lasa sa creasca 1/4 ora apoi se intinde de 1 cm grosime pe masa presarata cu faina. Jumerile date prin masina se intind pe 2/3 din foaie si se impatura in 3 (partea neunsa inte cele 2 unse). Se repeta de 3 ori impaturitul in 3. Se lasa 10 minute la cald apoi se intinde aluatul gros de 2 cm si se taie cu paharul. Se pun in tava cu distante de 2 cm intre ele, se mai lasa sa creasca 1/4 ora apoi se ung cu ou batut si se presara sare, chimen, cascaval. Se coc in cuptorul fierbinte la foc mediu cca 30 min. Nu se deschide cuptorul 15 min. Par a fi complicat de facut dar nu sunt, si sunt foarte foarte bune!
Alte retete culinare:   faina , chimen , cascaval , lapte
Complexitate: redusa
Timp de preparare: 1 h 30 min


  Comenteaza informatia
Nume: *
E-mail: *
Titlu: *
Comenteaza: *
Scrie codul: *
  Voteaza si trimite comentariul: *
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Paine de casa cu graham
Ingrediente: 1 kg faina, 500 ml apa calduta, 50 g drojdie, 50 ml ulei, 1 lingurita cu varf sare, 1 lingurita cu varf zahar, 100 g tarate de grau. Mod de preparare: Intr-un lighenas se pune ...
Pogaci cu jumeri
Ingrediente: 200 g jumeri, 350 g faina, 2 galbenuse, ou pt uns deasupra, 20 g drojdie, 1 lingurita zahar, sare, putin lapte. Mod de preparare: Drojdia se lichefiaza cu zaharul, se adauga 3 ...
Paine cu mac
Ingrediente: 2 1/2 cesti de faina amestecata cu un plic de praf de copt, 1/4 ceasca zahar, 1/4 ceasca seminte de mac, 1 kg cartofi curatati si dati pe razatoare, 200 g unt topit si racit, 2 ...
Pogacele cu Cartofi si Cascaval
Ingrediente: 1 kg faina, 500 gr cartofi, 300 gr cascaval razuit, 500 ml lapte, 50 gr drojdie, 300 ml ulei, 4 lingurite sare, 100 gr unt pentru uns aluatul, 1 ou. Mod de preparare: Dizolvam ...
Paine si covrigi cu susan
Ingrediente: apa, sare, faina, 25 gr drojdie proaspata la 1 kg faina, susan, ulei de masline. Mod de preparare: Se face aluatul din ingredientele de mai sus, se lasa sa creasca dublu, se ...
Paine cu chimen si masline
Ingrediente: 30 g drojdie, 1 lingurita zahar, 300 ml apa calduta, 500 g faina, 80 ml ulei de masline, 1 lingurita sare, 2 lingurite chimen, 300 g masline negre fara samburi. Mod de ...
Paine de Casa la Cuptor
Ingrediente pentru 3 paini: 1,4 kg de faina, 50 g drojdie, 1 lingurita de sare, 1 ligura de ulei pentru aluat si 2 liguri de ulei pentru uns tavile, 1 ligurita de zahar, 700 ml apa calduta ...
Paine cu ierburi aromate
Ingrediente: 500 g faina + 50 g faina pentru planseta, 20 g drojdie, 1 lingura busuioc taiat (cu foarfeca), 1 lingura rozmarin tocat, 2 lingurite frunzulite de cimbru, 3 linguri ulei de ...
Paine Rustica
Ingrediente: 330 grame faina, 1 lingurita drojdie uscata, 1 lingurita sare, 400 ml apa la temperatura camerei. Mod de preparere: Amesteci faina cu sarea si drojdia cu o lingura, adaugi apa, ...
Paine de casa cu cartofi
Ingrediente: 1 kg faina alba, 400 gr cartofi, sare, frunza de varza, drojdie cca. 30 gr. Mod de preparare: Se pun la fiert cartofii cu coaja in apa cu sare. Dupa ce au fiert ii curatam si ...
Paine de casa
Ingrediente: 1 kg de faina, 20 gr drojdie, lapte, zahar, sare. Mod de preparare: Se inmuiaie drojdia in lapte 300 ml, zahar,1 pumn de faina. Amestecam totul si punem la cald, dupa 20 de ...
Paine de casa
Ingrediente: 1 kg faina alba, 20 gr drojdie de bere, lapte sau apa, 1 praf de sare, 2 linguri ulei. Mod de preparare: Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia, inmuiata in 50 ...


Retete Deserturi
Retete Cafele
Arta culinara romaneasca
Dupa cucerirea Daciei de catre romani, multi istorici considera ca obiceiurile alimentare ale dacilor le-au invins pe cele ale cuceritorilor. Cu siguranta insa ca in Dacia au patruns odata cu romanii si unele feluri de mancare, cum ar fi placinta cu diverse umpluturi, coapta probabil in test.
  continuare ...
Anunturi Gratuite   |   Vanzari auto   |   Imobiliare   |   Anunturi Gratuite  |  Anunturi  |  Anunturi auto

Pogaci cu jumeri
Administrare
web design by © ClausDesign
  Toate drepturile transferate catre Starlight LTD, Amsterdam, Weesperstraat, Holland

copyright-footer

2009 - 2014 ReteteleCulinare.ro